Pár mondat rólunk

A Digitelefon-t egy teljes mértékben magyar tulajdonban lévő cég személyesíti meg, mely 2008 óta van jelen az informatika, a vagyonvédelem és a távközlés piacán.

Cégünk teljesértékű VoIP megoldásokat és szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek egyénileg, személyre szabott módon.

VoIP & Mikroszerver : VirtualPBX

Vállaljuk a különböző helyeken lévő telephelyek összeköttetését (VPN), telefonközpontok kiépítését, a konfiguráció személyre szabását és igény szerinti konfigurálását, üzemeltetését. Célunk az igényeknek megfelelő, a lehető legmagasabb színvonalon biztosított VoIP telefonközpont szállítása ügyfeleink részére elérhető áron. Szolgáltatásainkat minden esetben ügyfeleink igényeire szabjuk.

  • Minőség
  • Hosszú élettartam
  • Jövőbe mutató kommunikációs megoldás vállalkozások számára

Ügyfeleink mondták

Stratégiánk
Célunk az igényeknek megfelelő, lehető legmagasabb színvonalon biztosított VoIP szolgáltatások szállítása ügyfeleink részére elérhető áron. Szolgáltatásainkat minden esetben ügyfeleink igényeire szabjuk.
Költséghatékony
Cége telefonköltségeit akár 60%-al is csökkentheti, köszönhetően a kedvező digitális telefon tarifa, illetve díjszabás használatának, továbbá az általunk biztosított telefonközpontnak, hiszen központjainkat úgy építjük, hogy mindegyik rendelkezzen intelligens fővonal választási opcióval, valamint GSM adapter illesztési lehetőséggel.
Egyedi igények, egyedi megoldás
Telefonközpontjainkat előzetes felmérés után egyedi igényeknek megfelelően, és a megrendelővel való folyamatos kommunikáció mellett építjük, telepítjük és konfiguráljuk. Fontos számunkra, hogy minőségi szolgáltatást adhassunk ki kezünkből.